W naszej Encyklopedii znajdziesz wszystkie hasła zwązane z odżywianiem się, prowadzeniem zdrowego stylu życia, ćwiczeniami i motywacją
Płyn uzyskiwany z gruczołów mlekowych samic ssaków, niezbędny do prawidłowego rozwoju organizmu w okresie niemowlęcym i dziecięcym. Mleko o zawartości 2,0% tłuszczu, odtłuszczone w procesie produkcyjnym.
Płyn uzyskiwany z gruczołów mlekowych samic ssaków, niezbędny do prawidłowego rozwoju organizmu w okresie niemowlęcym i dziecięcym. Mleko o zawartości 3,2% tłuszczu, odtłuszczone w procesie produkcyjnym.
Płyn uzyskiwany z gruczołów mlekowych samic ssaków, niezbędny do prawidłowego rozwoju organizmu w okresie niemowlęcym i dziecięcym. Mleko o zawartości 3,5% tłuszczu, odtłuszczone w procesie produkcyjnym.
Mleko poddane sterylizacji przez bardzo szybkie podgrzanie i schłodzenie. Proces ten zabija florę bakteryjną nie zmieniając walorów smakowych. Zawartość tłuszczu 0,5%.
Mleko poddane sterylizacji przez bardzo szybkie podgrzanie i schłodzenie. Proces ten zabija florę bakteryjną nie zmieniając walorów smakowych. Zawartość tłuszczu 1,5%.