W naszej Encyklopedii znajdziesz wszystkie hasła zwązane z odżywianiem się, prowadzeniem zdrowego stylu życia, ćwiczeniami i motywacją
Produkt otrzymywany z mleka. Charakteryzuje się gęstą konsystencją oraz lekko kwaśnym smakiem. Zawartość tłuszczu 2%. Otrzymuje się go w procesach hodowli bakterii a nazwa jest zastrzeżona dla produktów posiadających kultury bakteryjne.
Produkt otrzymywany z mleka. Charakteryzuje się gęstą konsystencją oraz truskawkowym smakiem, uzyskiwanym przez dodanie odpowiednich substancji smakowych lub owoców. Zawartość tłuszczu 1,5%. Otrzymuje się go w procesach hodowli bakterii a nazwa jest zastrzeżona dla produktów posiadających kultury bakteryjne.
Produkt otrzymywany z mleka. Charakteryzuje się gęstą konsystencją oraz wiśniowym, smakiem uzyskiwanym przez dodanie odpowiednich substancji smakowych lub owoców. Zawartość tłuszczu 1,5%. Otrzymuje się go w procesach hodowli bakterii a nazwa jest zastrzeżona dla produktów posiadających kultury bakteryjne.