Czy przebywanie na diecie spowodowało u ciebie zwiększone zainteresowanie jedzeniem? Czujesz się przytłoczony ciągłymi myślami o potrawach, na które masz ochotę, i planowaniem kolejnego posiłku?
Czy przebywanie na diecie spowodowało u ciebie zwiększone zainteresowanie jedzeniem? Czujesz się przytłoczony ciągłymi myślami o potrawach, na które masz ochotę, i planowaniem kolejnego posiłku?
Byłaś dobrze poinformowana, że taka sytuacja może się wydarzyć. Już na pierwszym spotkaniu ze „swoją dietą” wiedziałaś, że twoja masa ciała nie będzie zawsze równomiernie spadać.
Masz 50 lat lub więcej? Twierdzisz, że dieta nie jest dla Ciebie? Nic bardziej mylnego, właśnie teraz powinnaś o siebie najbardziej zadbać! Wiesz, dlaczego? – Bo właśnie na to zasługujesz, zdrowy i świeży wygląd, energię ...
Jaką drogę przebywa maleńkie ziarenko kawy i na jakie stresy jest narażone, nim stanie się aromatycznym, wspaniałym napojem w naszej filiżance?
Gluten to zespół białek zbożowych znajdujących się w ziarnie pszenicy, jęczmieniu, życie, owsie, kamucie, orkiszu. Naukowcy zajmujący się żywieniem, są podzieleni na zwolenników i przeciwników zbóż.